لیست اختراعات حسين زارعي جلياني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1396/08/28
تاریخ ثبت: 1397/01/20
خلاصه اختراع:

اختراع طراحي و ساخت نانوسامانه آهسته رهش كاتيوني نيوزومي پگيله حاوي داروي گياهي كوركومين جهت رسانش به سلول‌هاي سرطاني پستان ردهMCF-7 \\\\\\\\\\\\\\" در زمينه سامانه هاي دارورساني در حوزه علم نانوبيوتكنولوژي و نانوپزشكي مي باشد كه مقصود اين اختراع كپسوله كردن ميزان مناسبي از تركيب داروي گياهي كوركومين با خاصيت ضد سرطاني در داخل نانونيوزوم دو لايه حاوي سورفاكتانت غير يوني تويين 60 با منحني آهسته رهش به منظور افزايش پايداري دارو در خون و ارتقاي اثر گذاري آن بر سلول هاي سرطاني مي باشد. فرآيند اصلي شامل: ۱- تهيه نيوزوم حاوي داروي كوركومين با روش آبدهي فيلم نازك ليپيدي كه فاز ليپيدي شامل: تويين 60 : كلسترول : فسفوليپيد DSPE-MPEG2000 : فسفوليپيد كاتيوني DOTAP با نسبت مولي 59.5 : 25.5 : 5 : 10 به همراه تركيب دارويي كوركومين با غلظت mg/ml 0.5 ۲- كاهش اندازه جهت توليد نانونيوزوم كاتيوني پگيله حاوي داروي كوركومين با اندازه 4/85 نانومتر، مي باشد. از برجستگي هاي اختراع، به كارگيري و بارگذاري تركيب داروي گياهي كوركومين (از ريزوم زردچوبه) به ميزان بيش از 95٪ در نانوسامانه نيوزومي كاتيوني پگيله با رهايش آهسته داروي كوركومين با اندازه بين 80 تا 100 نانو متر با بار سطحي 14.83+ ، به منظور رسانش بهتر دارو به سلول هاي سرطاني و كاهش اثرات جانبي بر سلول هاي سالم مي باشد كه در توليد سامانه هاي نوين دارورساني براي درمان سرطان كاربرد دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/10/19
تاریخ ثبت: 1388/11/17
خلاصه اختراع:

زعفرانيك گياه استراتژيك مهم مي باشد كه به دليل ارزش اقتصادي بالا و اينكه اين گياه بومي منطقه ايران مي باشد از اهميت تحقيقاتي بسيار زيادي نيز برخوردار مي باشد. زعفران علاوه بر خصوصيات طعم دهندگي به غذاها و كاربرد آن به عنوان يك افزودني غذايي داراي خواص درماني متعددي نيز مي باشد. در دو يا سه دهه اخير دانشمندان علوم زيست شناسي و پزشكي به دنبال يافتن اثرات درماني زعفران و پيدا كردن مواد موثره موجود در آن بوده اند و در اين مسير به موفقيت هايي نيز دست پيدا كرده اند. در بين مواد موثره موجود در زعفران نيز كروسين مهم ترين رنگيزه كاروتنوئيدي بوده و در ضمن فراوان ترين آن ها نيز به شمار مي رود، در اين تحقيق سعي شده است تا با يك روش ساده و كم هزينه كروسين موجود در زعفرن را استخراج نمودو تا بتوان از آن در بررسي اثرات درماني زعفران و در نهايت استفاده از آن در درمان بيماري هاي مختلف سود جست. در روش مورد استفاده ابتدا بخش خوراكي زعفران خشك شده را در مخلوط آب و متانول حل كرده و پس از صاف كردن و جدا كردن ذرات نامحلول توسط سانتريفيوژ، با استفاده از يك ستون كروماتوگرافي سيليكاژل رنگيزه كروسين كه مهم ترين رنگيزه موجود در زعفران مي باشد جداسازي مي شود. نتايج نشان مي د هد كه در شيب غلظتي 60 به 40 متانول در آب بهترين جداسازي كروسين صورت گرفته است و همچنين در اين شرايط بيشترين كروسين نيز به دست مي آيد.

موارد یافت شده: 3